Gastenboek

Ik stel het erg op prijs als u hier een reactie achterlaat.

4 reacties op Gastenboek

 1. Petra Oudshoorn schreef:

  Hoi Monique,

  mooie site dame!!! Je zei het zegt al, met je website ben je nooit klaar en op een gegeven moment wordt het een soort van verslaving. Je bent lekker bezig geweest zeg. Ik voel de creativiteit vloeien elke x als ik je spreek!! Je mag trots zijn op jezelf!! Nu vooral lekker zo doorgaan.

 2. Joyce Uitentuis schreef:

  Lieve Monique,
  Ik heb het heel fijn gevonden dat je van het begin tot het einde aanwezig was met je camera op de dag van het afscheid van onze moeder.
  Je hebt dat heel professioneel gedaan, ook in de manier hoe je aanwezig was.
  Ook al zit de herinnering in ons hart, het is ook fijn en waardevol om op deze manier te kunnen terugkijken. Zeker als de foto’s goed weergeven wat er ook mooi aan was. Afscheid nemen doet pijn. De bijdrage die jij geleverd hebt, helpt de pijn te verzachten en alles een plekje te geven.
  Dank je wel.
  Joyce

 3. Mirjam van der Voort schreef:

  Hoi Monique,

  mijn complimenten voor je prachtige website, heb veel bewondering voor je. Zo zie je maar nooit te oud om te leren, je hebt inmiddels al veel kunnen bereiken! Heel veel succes en ik blijf je “volgen”.

 4. Jacha de Jong schreef:

  Ha Monique, super dat je je site heb vernieuwd. Als eerste valt me op dat er veel tekst in staat. Wat mij betreft teveel, samenvatten of de echte kernzinnen opvallender maken. In de tekst lees ik een echte betrokkenheid en liefde voor t vak. Fijn om te zien hoe je met met hernieuwde energie weerbericht bent.

Reacties zijn gesloten.